46
Sinemaseverler 13 Şubat’ta vizyona girecek yedi filmle buluşmaya hazırlanıyor
Yazı Boyutu: 16px 32px
Sinema salonlarında bu hafta aksiyondan biyografiye, korkudan animasyona 7 film vizyona girecek.
- UĞULTULU TEPELER: Emily Brontë’nin aynı isimli ünlü romanından uyarlanan film, Catherine ve Heathcliff arasındaki yoğun ve yıkıcı ilişkiyi konu alıyor.
- BACAKLARIM OLSAYDI SENİ TEKMELERDİM: Linda, hasta çocuğunun bakımı için büyük gayret sarf eden ve bu esnada işini aksatmamaya çalışan bir annedir. Evlerindeki tesisat sorunu nedeniyle bir odanın tavanında devasa bir delik açılmıştır. Bunun üzerine, bir motelde kalmaya başlarlar. Her şey günden güne karışmakta ve güçleşmektedir.
- KAHRAMAN CÜCELER: GÖREV BAŞINDA: Sıradan yaşamlarının dışına çıkmak istemeyen topluluğun yaşlı üyeleri tarafından fikirleri pek de hoş karşılanmayan Elfie bir gün Bo ile tanışır. Bo, eğlenmeyi çok seven, cesur ve teknolojik cihazlar konusunda çok yetenekli bir cücedir. Farklı bir topluluğun üyesi olan Bo’nun arkadaşları da kendisi kadar alışılmadık yeteneklere sahiptir. Onların amaçları Elfie’nin yapmaya çalıştığı gibi insanlara yardım etmek değildir. Aynı zamanda şehrin polis teşkilatında çalışan memur Lanski ve hırçın kedisi Polipette cüceleri yakalamaya kararlıdırlar. Elfi’nin kısa sürede Bo ile kurduğu dostluk, 250 yılı aşkın süredir ayrı olan iki topluluğu karşı karşıya getirir.
- KEDİ YOK: Bir müzeden ünlü bir tablonun çalınması, çete üyeleri ve müze personeli arasında beklenmedik bir çatışmaya yol açar ve bu sırada alışılmadık bir romantik ilişki gelişir.
- MOMO: Momo, Michael Ende’nin aynı adlı klasik romanından uyarlanarak, çevresindekileri dinleme yetisiyle tanınan Momo’nun