Sky Spor, bir dönem Fenerbahçe’de gol krallığı yaşamış olan eski milli futbolcu Semih Şentürk’ün yorumcu görevinden ayrıldığını açıkladı.
Sky Spor, sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdiği duyuruda “Değerli yorumlarıyla bünyemizde yer alan Semih Şentürk ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sky Spor ailesi olarak ‘Golcü’ Semih Şentürk’e bugüne kadarki tüm katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.
SERGEN YALÇIN İDDİASI
Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Semih Şentürk’ün bu ayrılığı ile alakalı bir iddia gündeme getirildi. Semih Şentürk, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Sergen Yalçın hakkında “Sergen Hoca, ‘Maç uzatmalara kalmasın’ dedi. Çünkü saat 5’te İstanbul uçağı vardı. Maç uzatmalara gitti. Son 15 dakika bir baktım, kulübede yoktu” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.
Sergen Yalçın, bu hikayenin doğru olmadığını sert sözlerle eleştirerek, iddianın gerçeği yansıtmadığını maç kayıtlarıyla da kanıtladı. Yaşanan bu durumun ardından, Semih Şentürk’ün ayrılığının sebebi olarak bu olayın da etkili olduğu söylenmektedir.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Yatırımcı profilinize uygun olmayabilir.