Galatasaray, Mario Lemina’nın Transfer Bedelini Açıkladı!

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mario Rene Junior Lemina’nın transferi hususunda, kulübümüz Wolverhampton Wanderers Football Club ile anlaşmaya varılmıştır. Bu çerçevede, futbolcunun eski kulübüne 2,5 milyon avro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan itibaren 1,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.” ifadelerine yer verilmiştir.

Açıklamada, bu sezonun ikinci yarısında Gabonlu oyuncuya 1 milyon 250 bin avro, bir sonraki sezonda ise 2,5 milyon avro ödeneceği belirtilmiştir.

Opsiyonun kullanılması halinde Lemina’ya 2026-2027 sezonu için yine 2,5 milyon avro ödeme yapılacağı vurgulanmıştır.

Önerilen Yazılar

Yorum Yap

Piyasalardaki son durum, finans ve ekonomiye dair tüm merak edilenler BirFinansci.com’da! Güncel kalmak ve bilgilenmek için doğru adrestesin.

Editörün Seçtikleri

Son Yazılar

©2023 Bir Finansçı, Tüm hakları saklıdır. birfinansci.com

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00