30
Borsada Geçen Hafta 18 Şirket Yeni İş İlişkileri Duyurdu (19-23 Ocak)
Borsa İstanbul’da 19-23 Ocak haftasında 18 şirket, KAP’a ‘yeni iş ilişkisi’ başlığı altında bildirimde bulundu.
İşte geçen hafta KAP’a yeni iş ilişkisi başlığı altında açıklama yapan bazı şirketler:
- BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. (BURCE)
Amerika Birleşik Devletleri’nde bir müşteriyle yapılan 275.000 USD tutarındaki sipariş açıklandı. - DOĞUŞ OTOMOTİV SERVİS VE TİCARET A.Ş. (DOAS)
Türkiye’deki ‘Linssen’ marka ‘motoryatlar’ın satış ve servis hizmetleri için distribütörlük sözleşmesi imzalandı. - ARD GRUP BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş. (ARDYZ)
Ulusal ve uluslararası havayolu şirketlerine veri merkezi modernizasyonu hizmeti sunulacak. - GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. (GESAN)
Yurtiçindeki güneş enerjisi santrali için enerji nakil hattı inşaatı anlaşması yapıldı. - ALVES KABLO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (ALVES)
Yurt içindeki bir firma ile bakır iletken satış sözleşmesi yapıldı. - DCT TRADİNG DIŞ TİCARET A.Ş. (DCTTR)
Vietnam’daki bir müşteriye pamuk ihracatı gerçekleştirildi. - ASTOR ENERJİ A.Ş. (ASTOR)
Amerika Birleşik Devletleri’nde güç transformatörleri için üretim kapasitesi rezervasyon sözleşmesi imzalandı. - ESCAR FİLO KİRALAMA HİZMETLERİ A.Ş. (ESCAR)
Uzun dönem araç kiralama hizmetleri alanında iki yeni sözleşme imzalandı. - ATP YAZILIM VE TEKNOLOJİ A.Ş. (ATATP)
Yazılım lisanslama ve yeniden satış sözleşmesi imzalandı. - HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI VE YÜK MÜHENDİSLİĞİ A.Ş. (HRKET)
Al Ruwais Sanayi Bölgesi’nde Ruwais LNG Projesi’nde hizmet sağlanacak. - ÖZATA DENİZCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (OZATD)
Üç adet gemi tamir bakım ve onarım sözleşmesi imzalandı. - ALFA SOLAR ENERJİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (ALFAS)
Güneş paneli satışı için yeni bir sipariş alındı. - LİNK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ YAZILIMI VE DONANIMI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (LINK)
Güvenlik projesi sistem sürdürebilirliği hizmet alımı projesi için sözleşme imzalandı. - DURUKAN ŞEKERLEME SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (DURKN)
Draje ürünleri satışı için bir sözleşme imzalandı. - SMART GÜNEŞ ENERJİSİ TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (SMRTG)
Anahtar teslimi proje tasarımı ve santral kurulum sözleşmesi imzalandı. - SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (SAFKR)
Savunma sanayiine yönelik klima ve aksamları siparişi alındı. - ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ A.Ş. (ONRYT)
Askeri/sivil hava sahası kontrolü için önemli bir sipariş alındı. - MEGA METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (MEGMT)
Yurtdışındaki bir müşteriyle 2000 tonluk sipariş görüşmeleri tamamlandı.