UEFA, Fenerbahçe’nin mali kayıtlarını inceledi ve Kerem Aktürkoğlu transferiyle ilgili belgeleri istedi

UEFA’dan gelen heyet Fenerbahçe’nin finansal kayıtlarını inceledi; Kerem Aktürkoğlu transferiyle ilgili belgeleri istedi

Türkiye gazetesinden Tahir Kum’un haberine göre UEFA Finansal Fair Play (FFP) kriterleri kapsamında Fenerbahçe Kulübü’nde detaylı bir inceleme yapıldı. UEFA’dan gelen iki yetkili ve bağımsız denetim kuruluşu Deloitte’tan üç uzmandan oluşan beş kişilik heyet, sarı lacivertli kulübün geçtiğimiz yıla ait finansal kayıtlarını inceledi. Heyet, kulübün mali tablolarını ve hesap hareketlerini detaylı bir şekilde inceledi ve elde ettikleri bulgular doğrultusunda resmi raporlarını hazırladı. Benzer bir denetim daha önce Galatasaray için de yapılmıştı.

Denetimde dikkat çeken konulardan biri de Kerem Aktürkoğlu’nun transferi oldu. Fenerbahçe’nin düzenli FFP raporlarından sonra Mart ayında detaylı bir değerlendirme yapılacak. UEFA, sözleşme detayları, sponsorluk anlaşmaları ve ödeme planları üzerinden Kerem Aktürkoğlu transferini özel olarak inceleyecek. Ayrıca UEFA, kulüp verilerinin yanı sıra basına yansıyan iddialar ve TFF’den de resmi rapor talep edecek.

Kaynak: patronlardunyasi.com

Önerilen Yazılar

Yorum Yap

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00